Heti horoszkóp 2002. február 19-től 25-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
A mostani egyike lehet azon időszakoknak, amikor mindenféle új ötleted támad a munkád hatékonyabbá tételével kapcsolatban. És ez nagyszerű is, ha figyelembe veszed munkatársaid érzékenységét, mikor előhozakodsz ötleteiddel. Remekül tudsz most aprólékos munkával foglalkozni, és megbeszélheted problémáidat is kollégáiddal vagy munkáltatóiddal. Kiváló időszak mindenféle alkotó jellegű tevékenységhez, ugyanis képes vagy a dolgokat új és más nézőpontból látni.


Bika (04. 21. - 05. 20.)
Rengeteg energiád, de kevés önfegyelmed lehet a héten, leginkább csak szórakozni vágysz. Ha van rá lehetőséged, használd ki: mindenkinek jár néha egy kis pihenő! Tartsd magad mozgásban: energiáidat sportban, mozgalmas játékokban vezethed le a legjobban. Végezz valamilyen aktív és megerőltető, de nem veszélyes fizikai tevékenységet. Ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheted családtagjaid vagy közeli barátaid társaságában.


Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Harmonikusabbnak tűnik szeretteidhez fűződő viszonyod főleg azért, mert most saját magaddal is elégedett vagy. Kedved támadhat környezeted csinosítására, de gondolj a gyakorlatias szempontokra is, és ne lőj túl a célon. Mindazonáltal most jól ki tudod fejezni érzelemvilágodat: otthonod hangulata a tiédet tükrözi. A héten anyagi haszonra vagy más előnyre is szert tehetsz ingatlanok révén. De lehet, hogy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezed otthonod harmóniáját.


Rák (06. 22. - 07. 22.)
Családi veszekedések, viták alakulhatnak ki - különösen szüleiddel, amennyiben náluk laksz -, ha nem kísérled meg tudatosan csillapítani a feszültségeket. Valószínűleg tudatalatti vágyak és törekvések rejtőznek a felmerülő problémák hátterében. Tudatalatti motivációk vagy mélyről előkotort, régi emlékek kerülhetnek felszínre, és befolyásolhatják cselekedeteidet ebben az időszakban. Ha ezzel tisztában vagy és tudod, mit teszel, jobban ellenőrzésed alatt tarthatod a helyzetet, és közben sokat tanulhatsz önmagadról.


Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Ezekben a napokban pozitív ösztönzést kapsz, ennek hatására többet dolgozol, és munkád eredménye is látványosabb lesz. Talán még keresni is többet fogsz, mint általában. Most megmutathatod mi rejlik benned: kreativitásod teljében vagy. Önbizalmad, magabiztosságod sokat segít: büszkén vállalod önmagad, és nem félsz kimutatni valódi éned. Várhatóan ez most a személyes gyarapodás időszaka lehet. Próbálj ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesd magad. Ez nem tenne jót emésztésednek, sem testsúlyodnak, és később egyébként is bűntudatod támadna emiatt.


Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Figyelmedet arra kellene irányítanod, hogy felülbíráld az értékrendedet, és - amennyiben szükséges - igazíts is rajta. Ha túlzottan belemerülsz anyagi helyzeted kérdéskörébe, az csak letérít utadról, és később gondokat okozhat. Tégy meg minden tőled telhetőt gazdasági téren, de ne időzz sokat anyagi helyzeted firtatásával. Nem alkalmas az idő, hogy spekulációs ügyekbe fektesd a pénzed. Realitásérzéked most nem áll a helyzet magaslatán, és könnyen becsaphatnak.


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Érzelmileg felfokozott állapotban lehetsz, önmagadat és a világot is érzéseiden keresztül tapasztalod meg. Alapvetően most nagyobb szabadságra tartasz igényt, az önkifejezés szabadságára, hogy az lehess, aki valójában vagy. Némi nehézségek adódhatnak kapcsolataidban a váratlanul megnövekedett szabadságigényed miatt. Ha egy kapcsolat ezt nem viseli el, annak könnyen vége szakadhat. Más kapcsolatok viszont idővel igazodni fognak hozzád.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Mindenféle kapcsolatod kedvezően alakul mostanában, különösen a szoros társkapcsolatok és barátságok, akár üzleti, akár személyes vonalon. Sokat tanulhatsz most önmagadról és a nagyvilágról, különösen a hozzád közel álló személyekkel való találkozásaid révén. Az élet egy nagy iskola, tele varázsaltos dolgokkal - egyik ezek közül te magad vagy! Egy új kapcsolatra is szert tehetsz akár, amely teljesen különbözik minden eddigitől: talán külföldi lesz az illető.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Most több mindent megtudhatsz önmagadról, ami számodra kedves, akár anyagi, akár spirituális értelemben. Meg kell tanulnod, mi az, amit igazán értékesnek tartasz, és ennek nem kell feltétlenül egybeesnie azzal, amit mások gondolnak. Ha gondjaid támadnának a javaiddal - akár kezelésük, akár megtartásuk tekintetében -, vedd szemügyre, hogy valójában oly sokat jelentenek-e számodra. Te vagy-e értük, vagy ők teérted.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Ez a befelé tekintés és kiértékelés időszaka. Sok változáson mehetsz keresztül, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Mindez természetesen érinti környezetedet is. Alapvetően az a mód alakulhat át, ahogyan másokhoz viszonyulsz, ahogyan kommunikálsz, és ebből adódhatnak problémák, amíg barátaid és rokonaid hozzá nem szoknak új énedhez. Ne kedvetlenedj el, és ne próbálj divatjamúlt ideáloknak megfelelni. Ez fontos, mert ahogy gondolkodunk, olyanok vagyunk mi magunk és a környezetünk is.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
A körülmények nyomása alatt minden korlátozás, ami nem szolgálja hosszútávon az érdekeidet, kibírhatatlanná válik, és szabadulni is igyekszel tőlük, tekintet nélkül a következményekre. Mielőtt azonban váratlanul mindent szélnek eresztenél, jól teszed, ha valakivel megbeszéled a dolgokat, aki segít enyhíteni a feszültségen, hogy nyugodtan és józanul átgondolhasd a követendő lépéseket. A cél, hogy kijelöld hol szükséges és hasznos változtatni személyes fejlődésed érdekében.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Az a képességed lesz próbára téve, hogy keresztül tudsz-e látni az illúziók, idealizálások, esetleg megtévesztések fátylán, és meg tudod-e ítélni embertársaidat és személyes kapcsolataidat a valóságnak megfelelően. Elsőként és legfőképpen meg kell tanulnod, hogy többé ne áltasd magad, és nézz szembe valódi éneddel. Lehet, hogy pont ez az, amit próbálsz elkerülni. Egy esetlegesen most kezdődő új szerelmi kapcsolat is e próbatétel részét képezi, de mindenképpen hasznodra válik.

HarmoNet

Könyvajánló
Lang Fogerthy: Horoszkóp 2002

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.