Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

A Bikába lépő Hold a nyakra, a pajzsmirigyre, a tarkóra, a mandulára és a fülre is érzékeny hatást gyakorol. Ha lehetőségünk van rá, ezeken a napokon kerüljük el az ezekre a területekre vonatkozó műtéteket vagy a fogászati beavatkozásokat.

A Hold szextilbe kerül a Vénusszal, jól és kellemesen érezzük magunkat, vidámak, derűsek vagyunk, és harmonikusnak éljük meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezzük a társaságot és az otthoni környezetünket. De elmehetünk szórakozni máshová is. A szerelmi kapcsolatok általában most simán alakulnak. A Hold-Neptunusz kvadrát hatására kissé álmatagnak, félrevonultnak érezhetjük magunkat. Próbáljunk olvasni, menjünk moziba, meditáljunk, ha ki akarunk kapcsolódni.

Vasárnapi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.