Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Testünknek, szépségünknek akkor teszünk jót, ha teliholdkor a pihenést és az egyensúlyt keressük. Ebben segíthetnek a különböző gyógyfürdők, különösen azért, mert a gyógynövények éppen teliholdkor fejtik legerőteljesebben hatásukat. A jó közérzet fontos eleme az ellazulás. A stressz, a rohanó élettempó gyakran megakadályozza a természetes relaxációt. Az illóolajok segítenek az ellazulás elérésében, csodálatosan hatnak a közérzetre. Az összetevői fürdőkádunkat gyógyfürdővé varázsolják. Napi 20-30 percet fordítsunk önmagunkra és megteremthetjük, illetve megőrizhetjük saját fizikai, szellemi és lelki egészségünket, segíthetjük a belső béke és harmónia helyreállását.

Az éjszakai Hold-Vénusz oppozíció hatására érzelmi kapcsolatra törekszünk a többiekkel, mindegy, hogy jó vagy rossz-e az a kapcsolat. Inkább a jóra számíthatunk, de mindenképpen alkalmunk lesz önismeretünket fejleszteni.

Eltekintve attól a hajlamunktól, hogy túl sokat együnk, igyunk és túlköltekezzük magunkat, nagyon kellemes időszak vár ránk. Keressük a többiek társaságát, és ha jó megfigyelők vagyunk, sokat tanulhatunk kölcsönhatásaink révén, még ha az esetleg negatív is.

Mivel a Nap szembenáll a Holddal, elég energikusnak érezhetjük magunkat, de megkomplikálja helyzetünket, ha hagyjuk, hogy életünk különböző területei szétcincáljanak bennünket. Tudatában vagyunk érzelmi és szellemi lényünk - vagy más szóval jobb, illetve bal agyfélteke-énünk - közötti kettősségnek. Erőfeszítéseket kell tennünk e két ellentmondó rész harmonizálása érdekében. Ha érzelmeink és értelmünk egyensúlyát fenn tudjuk tartani, azért ez is egy kellemes és kielégítő nap lehet.

A Hold ma együttáll a Jupiterrel, kiváló alkalom bemutatókra, találkozókra vagy mindenféle csoportos összejövetelekre. Mindenki iránt jó érzéseket táplálunk, és ez most viszonzásra is fog találni. Kapcsolataink nőkkel és csoportokkal egyaránt kölcsönös előnyökkel kecsegtetnek. Ilyenkor rájövünk, mennyire fontos számunkra az otthon, és próbálunk valamit javítani rajta, ha másként nem, akkor legalább egy alapos nagytakarítással. Mindenki, akit most otthonunkba invitálunk, kényelmesen és jól fogja érezni magát környezetünkben. Legyünk körültekintőek a súlygyarapodással, különösen a zsíros ételek fogyasztását kerüljük. Délután a Nap oppozícióba kerül a Jupiterrel, minden tekintetben fékeznünk kell kényszeres túlzó hajlamunkat. Magabiztosságunk és optimizmusunk könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorlunk kellő önmérsékletet és óvatosságot. Hajlamosak lehetünk ugyanis kissé tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaró ér. Egy kis önmérséklettel azonban mindezt a javunkra fordíthatjuk. Egy kis visszafogottsággal szerezhetünk egy jó napot magunknak, mely teljesítményre ösztökél, és olyasmik kimondására, amit egyébként nem mernénk. Legjobb, ha minden téren tartózkodunk a túlzásoktól.

Most nagy hasznát vehetnénk a belső énünkkel való kapcsolat elősegítését célzó tanulmányok megkezdésének (Szaturnusz trigon Neptunusz). Képesek leszünk az önismeret új mélységeihez érni, a tanultakat pedig beépíthetjük mindennapi életünkbe. Ugyancsak azon időszakok egyike ez, amikor tudunk valóban emberséges és önzetlen indítékból cselekedni, és ezt mi magunk is élvezni fogjuk.

A késő esti Mars trigon Hold hatására fellépésünk rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor; kedvünk támad, hogy nekilássunk feladatainknak, de később már nem biztos, hogy be is akarjuk fejezni a munkát. Így is alkalmas azonban ez a nap vezető szerepre vagy mások befolyásolására, mert jól és ésszerűen tudjuk előadni magunkat. Energiaszintünk a magasba lendül, célszerű olyasmit csinálnunk, amivel ezt levezethetjük. Kedvező pillanat költözködésre, vagy a ház körüli munkák elvégzésére. Energikusak vagyunk, annyi szent, és összhangban a világgal.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp

HarmoNet