Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az éjszakai Hold-Neptunusz trigon ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Használjuk ki az alkalmat! Álmodozással kívánjuk tölteni az estét, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal.

A Hold-Szaturnusz együttállás hatására okkal, ok nélkül, úgy érezhetjük, senkitől sem kapunk érzelmi támogatást. Problémák állhatnak elő otthonunkban. Ne döntsünk ilyenkor érzelmi természetű kérdésekben. Hajlamosak leszünk benn tartani érzelmeinket vagy kitérni előlük. Magányosnak és elhagyatottnak érezhetjük magunkat, eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus. De ne keseredjünk el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit, és egyébként is: a dolgok nem állnak annyira rosszul, mint gondolnánk.

A Hold kvadrát Mars hatására ingerlékenyek, érzékenyek, lobbanékonyak lehetünk, amiből összezördülések keletkezhetnek, pedig próbáljuk kerülgetni az igazi kérdéseket. Legyünk tudatában ennek, és inkább nézzünk szembe a kemény problémákkal!

A késő délutáni órákban a Hold szembenáll a Plútóval, konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolatainkban, minden valószínűség szerint tudattalan - általában elfojtott, de most felszínre törő - érzelmi okokból. Egyikük közülük féltékenykedhet, vagy túlságosan birtokló és manipulatív módon lép fel. Később, miután lehiggadtunk, és elmúlt ez a tranzit, rengeteget tanulhatunk mindkettőnkről a történtek felidézésével. Természetesen ne hozzunk lényeges döntést érzelmi életünket illetően a mai nap folyamán.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Csütörtöki horoszkóp

HarmoNet