Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold szextilbe kerül a Neptunusszal, rendkívül fogékonyak vagyunk mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még ránk ragad pocsék hangulatuk. Próbáljunk segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Ezt a napot eltölthetjük egy jó barátunkkal, hogy megosszuk felfedezéseinket vagy álmainkat, de szívesen álmodozunk magunkban is. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.

A Hold szextil Szaturnusz hatására nagyobb érzelmi önkontroll és objektivitás jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

A Hold kvadrátba kerül a Jupiterrel, általában jól érezzük magunkat, és jó szándékkal közelítünk mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert öntelt, leereszkedő és tudálékos módon léptünk fel velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgáljuk hozzáállásunkat. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgaink.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, ez most nem a legalkalmasabb pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra (Hold kvadrát Merkúr). Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre változnak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de közben hagyjuk a többieket is szóhoz jutni.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp, és hogyan lehet elkészíttetni.

Szombati horoszkóp

HarmoNet