Ami a csillagokban látszik: Justin Timberlake

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vízöntő Nap: öntudat és különlegesség

Forrás: www.absolutepictures.com
Justin mindig a saját feje után megy, függetlenül attól, hogy mit gondolnak róla mások vagy a közönség

Justin Timberlake születésekor (1981. január 31.) a Nap a Vízöntőben állt. Justin mindig a saját feje után megy, függetlenül attól, hogy mit gondolnak róla mások vagy a közönség. Hihetetlenül öntudatos és független, csakis önmagának állíthat fel korlátokat, másoktól soha nem fogadja el. A Vízöntő Napú emberek már gyermekkorukban úgy érzik, hogy ők különlegesek, és mások, mint a többi ember, és ezt alátámasztják furcsa és őrült ötleteik, amelyekkel kiskorukban a szüleiket, felnőttkorukban pedig a társadalmat provokálják. A kötöttségektől való félelmük az, ami miatt nem szívesen mutatják ki érzelmeiket, mert így elismernék, hogy függenek egy másik embertől. És ezt ők soha nem akarják elismerni, éppen ezért magányossá válhatnak.

Vízöntő Mars, Merkúr: vágy a folyamatos megújulásra

A Merkúr kommunikációs képességünket, a Mars a szexualitást, az indulatokat, a vágyak megélését mutatja. Justin Timberlake-nek mindkettő a Vízöntőben állt, ez még inkább lázadóvá, a mindenkori értékek megkérdőjelezővé, és újítóvá teszi a személyiségét. A Vízöntő Merkúr miatt Justin eredeti módon látja maga körül a világot, nyitott minden újra, liberális: nem szereti, ha uralkodnak rajta, de ő sem akar uralkodni másokon. Beszédstílusa könnyed és eredeti: ő az, akit nagyon jó hallgatni, mert lelkesen és eredetien fejezi ki magát. Ha konfliktusba keveredik valakivel, a Vízöntő Mars miatt azonnal ütközik, de megfontoltan és felülről kezeli a problémát. A szexben nagyon kísérletező kedvű, nem ismer tabukat. Éppen ezért nehéz megtartani, mint szeretőt, mert folyton az újdonságra, az ki nem próbált dolgokra vágyik.

Ez a három bolygó éles elmét, nagy bátorságot, akaraterőt és önérvényesítésre való hajlamot kölcsönöz Justinnak, éppen ezért mindig felvállalja a véleményét, ötleteit, még ha túl extrémnek tűnnek is. Két fényszög, a Nap-Szaturnusz trigon és a Szaturnusz-Jupiter együttállás azt jelzi, hogy bár nagyon sok a hajlandóság Justinban a magamutogatásra és az extremitásra, mégis ezek visszafogják őt. A Szaturnusz segít Justinnak, hogy képes legyen önmagának felállítani a határokat, hogy öntudatossá váljon anélkül, hogy beképzelt lenne.