Patrick Swayze könyvet ír

Vágólapra másolva!
Patrick Swayze amerikai színész, a feleségével, Lisával együtt könyvet ír az életéről és a rákkal folytatott harcáról - a pletykákat Swayze szóvivője erősítette meg, ám arról, hogy mikor kerül a boltokba a mű, nem volt hajlandó információkat elárulni.
Vágólapra másolva!

Patrick Swayze amerikai színész, a Beast című sorozat egyik főszereplője - akinél közel egy éve diagnosztizáltak hasnyálmirigy-rákot - könyvet ír az életéről. A mű megírásában Swayze felesége, Lisa is részt vesz.

A keringő pletykákat Swayze szóvivője erősítette meg, ám azt cáfolta, hogy a színész "önsegítő" könyvet írna.

"Még folynak a tárgyalások, de a legvalószínűbb, hogy Patrick és Lisa az életük történetét írják majd meg, természetesen arra a harcra is kitérve, amelyet a rákkal vívtak" - mondta a szóvivő, aki azt nem volt hajlandó elárulni, mikor kerül a boltokba a könyv.

Patrick Swayze és felesége közel 34 éve házasok: akkor találkoztak először, mikor mindketten még csak tinédzserek voltak.

"Lisa és Patrick között szokatlanul erős a kötelék, nagyon rég óta vannak együtt, sok mindenen keresztülmentek, és mindig egymás támaszai voltak" - árulta el a pár egyik barátja.