Patrick Swayze cáfolja a haldoklásáról szóló híreket

Vágólapra másolva!
Patrick Swayze amerikai színész, akinél néhány hónapja diagnosztizáltak hasnyálmirigy-rákot, elmondta, hogy a haldoklására vonatkozó pletykák egyáltalán nem igazak, sőt, kifejzetetten jól érzi magát, és az állapota is egyre javul.
Vágólapra másolva!

Patrick Swayze amerikai színész, a Dirty Dancing egykori sztárja exkluzív közleményben válaszolt azokra a pletykákra, melyek szerint "már csak hetei vannak hátra", és "már csak búcsúzkodni képes a családtagjaitól".

"Jól vagyok, dolgozom, az ünnepeket pedig a családom körében szeretném tölteni" - írta az 56 éves színész a People magazinnak eljuttatott közleményben. "Az egyetlen dolog, ami bosszant, hogy sok bulvárlap olyan pletykákat terjeszt rólam, amelyek teljesen alaptalanok. Nem igaz, hogy haldokolom, nem igaz, hogy már csak heteim vannak hátra, és az is hazugság, hogy minden nap könnyes búcsút veszek a családtagjaimtól."

"A hasnyálmirigy-rák nagyon agresszív kór, és én azóta, hogy megtudtam, hogy beteg vagyok, az életemért harcolok. Egyelőre viszont én állok nyerésre: a szervezetem jól reagál a kezelésre" - tette hozzá Swayze.

A színészről múlt hónapban jelent meg nagyobb cikk a National Enquirer című bulvárlapban, mely egy magát megnevezni nem kívánó forrásra hivatkozva azt írta, hogy a betegség továbbterjedt, és Swayze máját is megtámadta, alig néhány hetet jósoltak neki az orvosok, ő pedig már a halálra készül.