Madonna fizet, de a gyerekek nála maradnak

Vágólapra másolva!
Madonna és Guy Ritchie válása október végén kezdődött, megegyezniük azonban csak most sikerült: az amerikai énekesnő több mint 76 millió dollárt köteles fizetni filmrendező ex-férjének.
Vágólapra másolva!

Lezárult Madonna és Guy Ritchie másfél hónapja tartó válása: a párnak sikerült megállapodnia vagyonuk elosztásáról és gyermekeik elhelyezéséről is. A szerződés értelmében a Golden Globe- és Grammy- díjas énekesnő 76 és 92 millió dollár közötti összeget fizet majd filmrendező ex-férjének.

Az énekesnő szóvivője, Liz Rosenberg elmondta: az összeg tartalmazza a pár ashcombi és nyugat- angliai házának árát, valamint a közös tulajdonú londoni kocsmájuk, a Punchbowl értékét is - mindkettő Richie-é lett.

"Bár megmarad az énekesnő 500 millió dollárra becsült vagyona, megkockáztatom, hogy ez az egyik legnagyobb összeg, amit valaha fizettek válási megegyezés során"- tette hozzá Rosenberg.

Az 50 éves Madonnának és a 40 éves Ritchie-nek a pénzügyeken kívül, a gyermekeik elhelyezéséről is meg kellett állapodniuk: a 12 éves Lourdes, a nyolcéves Rocco és a hároméves, adoptált fiuk, David Madonna felügyelete alatt marad.

A People magazin információi szerint a család a válás ellenére együtt tölti a karácsonyt, azonban Rosenberg ezt tagadta. Arra pedig, hogy Madonna Ritchie "esztelen viselkedésére" hivatkozva adta be a válókeresetet, a londoni bíróság pedig november 21-én "gyorsított válásként" tárgyalta az ügyet, a szóvivő nem volt hajlandó reagálni.