Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Állítólag új párt talált magának Guy Ritchie

Vágólapra másolva!
Állítólag újra szerelmes Guy Ritchie brit filmrendező, Madonna exférje: mostanában többször is látták együtt Hugh Grant színész volt barátnőjével, Jemima Khannal. Madonna, a barátai szerint, "örül annak, hogy Ritchie továbblépett".
Vágólapra másolva!

Madonna Golden Globe- és Grammy-díjas énekesnő exférje, Guy Ritchie filmrendező meg nem erősített források szerint új párra talált Jemima Khan örökösnő, Hugh Grant színész volt barátnőjének a személyében.

Ritchie és Khan két hete együtt jelentek meg Londonban egy vacsorán, a hétvégén pedig közösen vettek részt egy karácsonyi partin Kevin Spacey, Mick Jagger és Stella McCartney társaságában. Egyelőre egyikőjük sem beszél arról, hogy mi van közöttük, de bennfentesek tudni vélik, hogy lassan "kialakul közöttük az igazi szerelem".

Madonna, a barátai szerint, kifejezetten örül annak, hogy Ritchie továbblépett.

"Madonna nem kérdezett rá a részletekre, de nagyon örül neki, hogy Guy továbblépett. Ez mindenki számára megkönnyítené a dolgokat"- nyilatkozta az ismerős az MSNBC-nek.

Az énekesnő szerelmi életéről ellentmondásos hírek jelentek meg az amerikai pletykalapokban: Madonna egyik ismerőse szerint továbbra is Alex Rodriguez a választottja, bár "próbálják minél inkább titokban tartani a kapcsolatukat". A PageSix egyik újságírója viszont állítja - "megbízható forrásokra" hivatkozva -, hogy az 50 éves híresség egy brazil modellel, Jesus Luzzal került igen közeli kapcsolatban egy fotózáson.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről