Pamela Anderson tanácsokat ad Barack Obamának

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson színésznő az internetes oldalán egy sor javaslatot tett közzé Barack Obama, az USA következő elnöke számára, melyek (szerinte) jobbá tehetnék az országot. Anderson szerint legalizálni kellene a marihuánát és mindenkit vegetáriánusságra kellene nevelni.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson színésznő, a Baywatch című sorozat egykori sztárja - aki csak nemrég kapta meg az amerikai állampolgárságot -, az internetes oldalán több javaslatot is tett Barack Obamának, az Egyesült Államok következő elnökének. Anderson szerint ezek a változtatások az egész ország javát szolgálnák.

Anderson szerint felül kellene vizsgálni az egészségügyi rendszert - a jelenlegi ugyanis "nem hatékony és korrupt" -, és olyan szociális hálót kellene biztosítani, amely megvédi a legszegényebbeket. Hasonlóképpen, sokkal "barátságosabban" kellene viselkedni a bevándorlókkal.

A színésznő szerint a börtönbüntetésüket töltő elítélteket, akit lehet, szabadon kell engedni, hiszen azok csak "költik az adófizetők pénzét egy kellemes kis cellában". Anderson ugyanakkor kiemeli, hogy az igazán veszélyes bűnözők, a pedofilok megállításáért semmit nem tesz az amerikai kormány - a színésznő javaslata az, hogy akit rajtakapnak, egyszerűen "heréljék ki".

Anderson azt is javasolja, hogy legalizálják a marihuánát - az ugyanis, ha "megtervezik, figyelik és megadóztatják a kendertermelést, az hosszú távon jót tehet a társadalomnak".

Az elkötelezett állatvédő Anderson végül azt is javasolja a leendő elnöknek, hogy mindennél erőteljesebben "népszerűsítsék a vegetáriánus életmódot", mert az akár "a világ minden éhezőjét megmenthetné".