Bob Geldof lánya 96 nap után válik

Vágólapra másolva!
Peaches Geldof, Sir Bob Geldof ír zenész és énekes tizenkilenc éves lánya úgy döntött, tovább lép, és 96 nap házasság után elválik férjétől, Max Drummey-tól.
Vágólapra másolva!

Peaches Geldof, Sir Bob Geldof tizenkilenc éves lánya mindössze 96 napig tartó házasság után elválik a férjétől, a huszonnégy éves rockzenész Max Drummey-tól. A drogproblémákkal küzdő tini több veszekedés után minden magyarázat nélkül szakított a férjével.

"Az elmúlt néhány hetet együtt töltötték Amerikában, de folyton felidegesítették egymást és rengeteget veszekedtek. Peaches rájött, hogy az egész házasság hiba volt, egyszerűen kiábrándult Maxből és új párt szeretne találni magának. Kijelentette, hogy vége, az apja pedig örömmel fogadta a hírt"- nyilatkozta Peaches Geldof egyik barátja.

"Max teljesen összeroppant, élete utóbbi három hónapja kész kálvária volt, de sajnos tehetetlen. Nagyon hitt ebben a házasságban és hosszú távra tervezett, Peaches viszont összetörte az álmait"- tette hozzá a barát.

A fiatal híresség és férje augusztusban házasodtak össze Las Vegasban, és bár azt állították, hogy a családjuk "nagyon örül a boldogságuknak", később kiderült, hogy Geldof apját és testvéreit "sokkolta" a villámesküvő híre.

Peaches Geldof - akinek édesanyja Paula Yates drogtúladagolásban halt meg 2000-ben, és maga is kábítószerfüggő -, még a héten hazautazik Nagy-Britanniába, hogy megvitassa a válás jogi részleteit ügyvédeivel.