Gwyneth Paltrow megpróbált segíteni Madonnáéknak

Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő állítólag hónapokon keresztül könyörgött Madonnának, hogy tegyen valamit a házasságáért, derült ki a két híresség közös barátainak nyilatkozatából azután, hogy az énekesnő bejelentette a válását.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő, a Szerelmes Shakespeare című film főszereplőnője "hónapokig könyörgött" barátnőjének, Madonnának, hogy próbálja meg rendbe hozni a házasságát, és ne váljon el Guy Ritchie-től - állítják a két híresség közös ismerősei.

"Gwyneth egész nyáron rimánkodott Madonnának, hogy ne legyen őrült, ne hagyja szétesni a házasságát" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Nagyon szereti Madonna gyerekeit, és biztos abban, hogy a válásban ők sérülnek leginkább. Gwyneth abban reménykedett, hogy Madonna és Guy a gyerekek kedvéért együtt maradnak, és félreteszik a saját vágyaikat a kicsit kedvéért."

Az ismerős abban is biztos, hogy Madonna válása hosszú távon is meghatározza a kapcsolatát Gwyneth-tel, mert a színésznő attól fél, hogy ha Madonna egyedülálló lesz nem lesz kivel megbeszélnie a problémáit.

"Gwyneth úgy tekint Madonnára, mint egy idősebb testvérre, akitől nagyon sokat tanulhat, és aki ugyanabban a helyzetben volt, mint ő. Mindketten híresek, de próbáltak jó anyák és jó feleségek lenni" - folytatta az ismerős. "De ha Madonna egyedül marad, akkor nem lesz túl sok közös témájuk. Ráadásul Guy és Chris (Martin, Paltrow férje, a Coldplay énekese - a szerk.) is jó barátok, és nagyon nehéz lesz fenntartani mindkét kapcsolatot."