Natalie Imbruglia válik

Vágólapra másolva!
Natalie Imbruglia énekesnő négy évig tartó házasság után elválik férjétől, Daniel Johns zenésztől. A szakítás oka állítólag a közöttük lévő távolságban keresendő, és abban, hogy a munka miatt nem tudtak egymással eleget foglalkozni.
Vágólapra másolva!

Natalie Imbruglia énekesnő négy évig tartó házasság után elválik a férjétől, Daniel Johns zenésztől, a Silverchair együttes frontemberétől - jelentette be az ausztrál származású híresség szóvivője.

"Nagyon szomorúak vagyunk, hogy a házasságunk véget ért, de békében válunk el, és továbbra is barátok maradunk" - írta közös közleményben a két zenész. "Egyáltalán nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de a karrierünk miatt kénytelenek voltunk a világ két felén élni, így pedig nem tudunk egymással eleget foglalkozni."

Az énekesnő és férje azt is leírták, hogy "ezzel a közleménnyel kívánják elejét venni a pletykáknak" és kérik, hogy mindenki "tartsa tiszteletben a magánéletüket".

A színésznői babérokra törő Imbruglia korábban azt nyilatkozta, kettőjük között "tökéletesen működik a távkapcsolat", és bármikor kész otthagyni a munkáját azért, hogy a férjével legyen.