Natalie Imbruglia fejét bekötik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: www.imbruglia.com
A gyönyörű ausztrál énekesnő a L'Oréal reklámarca

Natalie és Daniel röviddel karácsony előtt jegyezték el egymást, a találgatások azonban már akkor elkezdődtek, amikor Johns múlt héten gyűrűvásárlási körútra indult Newcastle-ben, aminek természetesen lesifotósok hada volt szemtanúja. A jelenleg ausztráliai körútra indult pár még nem jelentette be házasságkötésük időpontját.

A 27 éves Natalie Imbruglia először akkor vált ismertté Ausztráliában és Nagy-Britanniában egyaránt, amikor eljátszotta a Neighbours című szappanopera tinédzser Bethjének szerepét. Később az énekesi pálya felé fordult, és 1998-as Left in the Middle című első albumával nemzetközi hírnévre tett szert. Az MTV Video Music Awards díjátadón a legjobb új előadó címet nyerte el múlt évben, jelenleg pedig a L'Oréal kozmetikai cég arca.

Natalie Imbruglia honlapjahttp://www.imbruglia.comDaniel Johns, a Silverchair frontemberehttp://www.silverchair.nu/band/daniel-1.htmlWhite Lilies Islandhttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=44416&tag=1Hallgassa meg az énekesnő legújabb albumát!

A 23 éves Daniel Johns a grunge-rock zenét játszó Silverchair-t az ausztrál toplisták élére segítette, múlt év októberében az ország öt legnevesebb zenei díját nyerték el. Daniel ritka betegségben, az ízületi gyulladás egy különleges formájában szenved, ezért az elmúlt időszakban nem lépett fel, csupán az Arias díjátadón láthatta őt közönsége. Natalie hűségesen kitartott mellette múlt évi hosszas kezelése alatt egy Los Angeles-i klinikán.

Natalie Imbruglia korábbi szerelmei voltak a Jóbarátok David Schwimmere, Lenny Kravitz énekes és Jacques Villeneuve autóversenyző.