Erősödő baba-gyanú Pittéknél

Vágólapra másolva!
Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, a hétvégén Angelina Jolie amerikai színésznő sokat sejtető, bő ruhában jelent meg egy díjátadón, így újra felerősödtek a pletykák: a híresség és kedvese, Brad Pitt, második közös gyermeküket várják.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő, eddig meg nem erősített hírek szerint újra gyereket vár. A pletykák múlt hét végén árasztották el a külföldi lapokat; Jolie hétvégi ruhaválasztása pedig csak még inkább megerősíti a találgatásokat.

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis egy meglehetősen bő, zsákszerű Hermés-estélyiben vett részt a tegnap este tartott Screen Actors Guild Awards díjátadó gáláján, sőt, néhány képen igencsak jól látszik az egyébként vékony híresség kidudorodó pocakja. A díjátadón pedig - ahol szinte el sem engedte kedvese, Brad Pitt kezét - csak ásványvizet ivott, a pezsgőt és a bort visszautasította.

Múlt héten az amerikai Star magazinban jelent meg először a hír: Jolie és Pitt, a Mr. és Mrs. Smith című film két főszereplője újabb közös gyermeküket várják - ráadásul a lap értesüléssei szerint Jolie ikrekkel várandós.

"Brad és Angelina rettenetesen boldogok, nagyon szerettek volna újabb közös gyereket" - árulta el egy, a párhoz közel álló forrás a magazinnak. "De ez, még ha ikreik lesznek is, nem jelenti azt, hogy több kicsit nem fogadnak örökbe. Mindkettőjüknek a családjuk a legfontosabb, valószínűleg nem állnak le hat gyereknél."

A pár szóvivője semmilyen kommentárt nem volt hajlandó a hírekhez fűzni.