Jolie túl sovány a terhességhez

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt mindent megtesznek azért, hogy egy újabb, saját gyerekkel bővítsék a családjukat - egy brit lapértesülés szerint azonban Jolie orvosai ugy vélik: az Oscar-díjas színésznő túlságosan sovány ahhoz, hogy teherbe essen.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt - akik már négy gyereket nevelnek közösen - mindent megtesznek azért, hogy újabb taggal bővüljön a családjuk: még egy saját gyereket szeretnének. A Sun című brit napilap értesülése szerint azonban Jolie nem tud teherbe esni - orvosai szerint ez annak köszönhető, hogy az Oscar-díjas színésznő túlságosan sovány.

"Angelina és Brad nagyon szeretne még egy gyereket, sőt, néhány hete Angelina azt hitte, hogy végre teherbe esett" - mondta árulta el a színésznő egyik ismerőse a napilapnak. "De az orvosai kiábrándították, hogy nem lesz gyerekük, és addig nem is valószínű, hogy megfogan, amíg ilyen sovány marad. Fel kellene szednie néhány kilót, hogy egészségesebb legyen."

Jolie az édesanyja halála után kezdett rohamosan fogyni: az újságok néhány hónapja folyamatosan arról cikkeznek, hogy a színésznő "csak árnyéka korábbi önmagának" - sőt, egyes pletykalapok már arról írtak, hogy a Tomb Raider című film főszereplőnője "halálos beteg".

Angelina Jolie ugyanakkor egyáltalán nem tartja magát különösebben soványnak, és nem érti, miért foglalkoznak a lapok ennyit a súlyával.

"Soha nem foglalkoztam megszállottan a külsőmmel, nem tornázok órákon át és nem is koplalok" - mondta Jolie egy korábbi interjúban. "Szerencsés alkatom van, bármit ehetek, amit csak akarok. Minden reggel tojást eszem, szalonnával és igazi, angol kolbászkákkal. Egyszerűen ez esik jól!"