Tom Cruise David Beckhammel fogyókúrázik

Vágólapra másolva!
Tom Cruise amerikai színész hat hét alatt öt kilótól szabadult meg, köszönhetően annak a szigorú diétának és edzéstervnek, melyet barátja, David Beckham állított össze neki.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise amerikai színész, a Világok harca című film főszereplője hat hét alatt öt kilótól szabadult meg, köszönhetően annak a diétának és edzéstervnek, melyet David Beckham állított össze neki.

"Tom az elmúlt évek alatt eléggé meghízott, és egyre jobban zavarta az úszógumija" - árulta el a színész egyik barátja. "A felesége, Katie ajánlotta neki, hogy kérjen tanácsot Davidtől, akinek legendásan edzett teste van. David örömmel állított neki össze egy edzéstervet, és Tomot teljesen meggyőzte az elért eredmény."

Bennfentesek szerint Beckham, a Los Angeles Galaxy futballcsapat sztárja és Cruise gyakran edzettek együtt a színész házában.

"Cruise-ék nagyon jó barátok a Beckham házaspárral" - folytatta az ismerős. "Katie és Victoria szívesen beszélgetnek a divatról és a gyereknevelésről, Tomot és Davidet pedig a sport köti össze."