Katie Holmes nem bírja Tom Cruise tempóját

Vágólapra másolva!
Katie Holmes amerikai színésznő egyre nehezebben bírja férje, Tom Cruise tempóját: egy magazin beszámolója szerint a híresség egyre kimerültebb, álmatlanságban szenved, sőt, anorexiás tünetei is vannak - úgy érzi ugyanis, hogy nem tud megfelelni a férjének.
Vágólapra másolva!

Katie Holmes amerikai színésznő, a Mad Money című film egyik főszereplője egyre rosszabbul van, és egyre kevésbé bírja férje, Tom Cruise tempóját. A Star amerikai magazin állítása szerint Holmes "nagyon kimerült" - olyannyira, hogy nemrég rosszul is lett egy étteremben.

A magazin beszámolója szerint a színésznő álmatlanságban szenved, folyton fáj a feje, szédül, sőt, anorexiásokra jellemző tünetei is vannak - mindennek pedig Tom Cruise az oka, aki hatalmas követelményeket támaszt elő.

"Katie rettenetesen néz ki mostanában, sápadt, karikás a szeme és alig mosolyog" - árulta el a Starnak egy ismerős. "Nemrég, amikor kijött a kedvenc étterméből, rosszul lett az utcán. A rá vigyázó testőrnek kellett elkapnia, nehogy elessen."

"Katie ráadásul rengeteget foglalkozik a súlyával. Bár már így is nagyon vékony, kövérnek látja magát, és megszállottan diétázik" - folytatta a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Bennfentesek szerint Cruise igazi "energiabomba", aki "nagyon intenzív életet él" - ezzel pedig Holmes nem tud lépést tartani.

"Katie soha nem vallaná be, de Tom a maximumot várja el tőle: legyen tökéletes anya és tökéletes feleség, nézzen ki mindig jól" - mondta Holmes barátja. "Ráadásul a házukat is felújítják, és minden munkát Katie-re bízott. Persze, azt akarja, hogy az otthonuk is tökéletes legyen, amit mutogathat a barátainak."

A magazin állítja, Cruise gyakran magára hagyja a feleségét és a gyerekeit, és napokra elutazik - hogy hová, azt nem hajlandó megmondani Holmes-nak.

A színész házaspár szóvivője nem reagált a pletykákra.