Smith és Depp a legjobban fizetettek

Vágólapra másolva!
A színészek közül Will Smith, a színésznők közül Cameron Diaz keresték a legtöbbet  Hollywoodban - adta hírül a Forbes magazin, amely, mint minden éveben, idén is összeállította  legjobban kereső hírességek listáját. A médiaszélyiségek közül továbbra is Oprah Winfrey viszi a pálmát, a tévésorozat-sztárok közül Chaarlie Sheen és Katherine Heigl.
Vágólapra másolva!

A színészek közül Will Smith zárta a legjobb gazdasági évet Hollywoodban - adta hírül a Forbes magazin, amely, mint minden éveben, idén is összeállította legjobban kereső hírességek listáját.

Smith, a Hancock című film főszereplője 80 millió dollárt keresett a tavaly 2007. június elsejétől 2008. július elsejéig terjedő időszakban.

A férfiak sorában őt követi 72 millió dolláros bevétellel Johnny Depp, a harmadik, megosztott helyet Mike Myers és Eddie Murphy birtokolja 55-55 millió dollárral, a negyedik helyen Leonardo DiCaprio áll, valamivel kevesebb, mint 55 millió dollárral.

A színésznők közül Cameron Diaz kereste a legtöbbet: a Míg a Jackpot el nem választ főszereplőjének pénztárcája 50 millió dollárral lett vastagabb; második helyen Keira Knightley - 32 millió dollár -, a harmadik helyen Jennifer Aniston - 27 millió dollár - áll.

A Forbes szerint elgondolkodtató, hogy még Hollywoodban is furcsán működik a világ: a férfiak majdnem kétszer annyit keresnek, mint a nők.

Nem úgy, ha a médiáról van szó: itt továbbra is Oprah Winfrey viszi a pálmát - 275 millió dolláros évi jövedelmével.

A tévésorozat-sztárok közül Charlie Sheen a Három pasi meg egy kicsi című sitcom egyik főszereplője - 20 millió dolláros bevétel - és Katherine Heigl, a Grace klinika doktornője - 13 milliós bevétel - keresték a legtöbbet az vizsgált 365 napos intervallumban.