Matt Damon lett a legszexisebb pasi

Vágólapra másolva!
Matt Damon amerikai színészt, a Bourne-ultimátum című film főszereplőjét választotta egy amerikai magazin az év legszexisebb férfijának.
Vágólapra másolva!

Matt Damon Oscar-díjas színész, a Bourne-ultimátum című film főszereplője nyerte el idén a legszexisebb férfi megtisztelő címét. Az amerikai People magazin már huszonkettedik alkalommal választotta meg a "legjóképűbb szívtiprót".

"George Clooney és Brad Pitt, akik mindketten kétszer is elnyerték ezt a megtisztelő címet, gátlástalanul kampányoltak Matt Damonért" - írta a People magazin egy sajtóközleményben. "De aki belenéz azokba a kék szemekbe, vagy meglátja Matt mosolyát, esetleg lát egy fotót, amelyen a kislányával játszik, könnyedén megértheti, idén miért őt választottuk."

"Ezzel a díjjal igencsak sikerült megnövelni egy öregedő, külvárosi fickó önbizalmát" - írta Damon a People magazinnak. "Ezentúl a kilencéves mostohalányom is kedvesebb lesz velem, ebben biztos vagyok."

A színész ugyanakkor azt is hozzátette: egyáltalán nem ő a legjobb jelölt a legszexisebb férfi címére: "Szerintem Tom Brady sportoló a legjobb pasi a világon. Ő teljesen olyan, mint én, csak magasabb és még jóképűbb".

A listára idén olyan nevek kerültek fel, Matt Damon mellett, mint Patrick Dempsey, Ryan Reynolds, Brad Pitt, James McAvoy, Johnny Depp, Will Smith, Javier Bardem, Shemar Moore, Ben Affleck és Justin Timberlake.

A legjobb pasi címét korábban már birtokolhatta Matthew McConaughey, Richard Gere és Mel Gibson is.