Vágólapra másolva!
Miután kihallgatták, nem emeltek vádat ellene, és a szabadon távozhatott az előzetes letartóztatásból Christian Bale színész, a Bataman filmek főszereplője. A rendőrség szóvivője és a színész jogi képviselője egyaránt azt állították, hogy a színész tagadta a vádakat, de készségesen együttműködött a hatósággal. Bale-nek szeptemberben vissza kell térnie a brit fővárosba egy újabb meghallgatásra.
Vágólapra másolva!

Christian Bale-t, miután kedden, egy londoni rendőrőrsön erőszakos cselekmény gyanújával letartóztatták és kihallgatták, pár órával később már szabadon is engedték. Az új Batman-széria főszereplője ellen nővére és édesanyja tettek feljelentést hétfő reggel, azt álíltva, hogy a színész bántalmazta őket.

A színész ügyvédje kedd este közleményt adott ki, amelyben cáfolta a Bale-t ért vádakat, és nagy vonalakban beszámolt a kihallgatáson történtekről.

"Mr. Bale kedd reggel önként vonult be egy londoni rendőrőrsre. Tagadta bűnösségét, de a hatóságokkal együttműködve minden feltett kérdésre készségesen válaszolt, így a rendőrség nem emelt vádat ellene, és ő szabadon távozhatott."

A rendőrség szóvivői közleménye annyiban egészítette ki a jogi képviselő állításait, hogy szeptemberben Bale-nek vissza kell térnie egy újabb meghallgatás erejéig.

Pontosan nem tudni, hogy mi történ vasárnap este a londoni Dorchester Hotel lakosztályában: a feljelentők, Bale édesanyja, Jenny és a színész 41 éves nővére, Sharon nem kívántak nyilatkozni egyetlen lapnak sem, csupán annyit fűztek hozzá a történtekhez, hogy " valóban történt incidens" de "nem ők értesítették a rendőrséget" és, hogy "ez egy nagyon bonyolult, és kínos családi ügy."