Letartóztatták Lindsay Lohant

Vágólapra másolva!
Letartóztatta a rendőrség Lindsay Lohant: az amerikai színésznő részegen ült a volán mögé, elveszítette uralmát a Mercedese felett, ráadásul nagyobb mennyiségű kokaint is találtak a kocsijában.
Vágólapra másolva!

Szombaton hajnalban letartóztatta a rendőrség Lindsay Lohan amerikai színésznőt, a Bajos csajok című film sztárját - akit annak ellenére vádolnak ittas vezetéssel, hogy még nem töltötte be a 21. életévét, így hivatalosan nem is fogyaszthatna alkoholt.

A rendőrség által tartott sajtótájékoztatón kiderült, hogy Lohan elveszítette az uralmát a Mercedese felett, és lesodródott az útról. Lohan könnyebb sérüléseket szenvedett, de a vele utazó két személy nem sérült meg. Sem a színésznő, sem a barátai nem várták meg a rendőröket a baleset helyszínén - egy másik autóval egy közeli kórházba távoztak, ott találták meg őket a rendőrök, és ott vették őrizetbe Lindsay-t.

Bár a rendőrök nem voltak hajlandóak elárulni, hogy mennyi alkoholt találtak Lindsay Lohan vérében, vagy hogy fogyasztott-e az eset előtt kábítószert, bennfentesek tudni vélik, hogy a húszéves színésznőnek több váddal is szembe kell majd néznie a bíróságon: nemcsak az ittas vezetés miatt számíthat büntetésre, hanem azért is, mert mindezt a nagykorúság elérése előtt tette.

A színésznő helyzetét tovább rontja, hogy nagyobb mennyiségű kokaint találtak a kocsijában.

A legújabb hírek szerint Lindsay Lohan ma délelőtt bevonult egy exkluzív malibui szanatóriumba - ugyanoda, ahol nemrég Britney Spears amerikai énekesnő töltött egy hónapot. Lohan már a második elvonókúrán vesz rész egy éven belül: februárban egy másik Los Angelesi rehabilitációs központban próbálták kigyógyítani az alkoholfüggőségéből.

Lohan szóvivőjét napok óta nem lehet elérni. Lindsay édesapja viszont - akivel a színésznő évek óta nem tartja a kapcsolatot - boldogan nyilatkozott a New York Post című napilapnak. "Mindenért Lindsay anyja a felelős, ő tette tönkre a lányomat a nagyravágyó terveivel" - mondta Michael Lohan, aki azt is hozzátette: ahelyett, hogy a lánya szánalmas elvonókúrákon venne részt, a valláshoz kellene fordulni vigaszért.