Scarlett Johansson Barack Obamával levelezik

Vágólapra másolva!
Scarlett Johansson amerikai színésznő és Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje rendszeresen e-mailezik egymással - erről a 23 éves amerikai színésznő beszélt egy amerikai hírportálnak adott interjújában. 
Vágólapra másolva!

Scarlett Johansson amerikai színésznő Barack Obama demokrata párti elnökjelölt nagy rajongója, s ezt az Elveszett jelentés című film főszereplője nem is titkolja: "a szívem az övé" - mondta újságírók előtt, még januárban.

A színésznő több demokrata előválasztási vita után is e-mailt küldött a politikusnak, amelyben gratulált szerepléséhez, Obama pedig nem csak 1-2 sorral, felületes protokoll válasszal intézi el Johansson leveleit, hanem tartalmas válaszokat küld.

"Lenyűgöző, hogy képes időt szakítani a levelezésre" - mondta a Politico című amerikai internetes újságnak a 23 éves híresség. "Folyamatosan úton van, mégis képes arra, hogy minden e-mail-re személyesen válaszoljon, és minden adományozót felhívjon, legalább egy 'köszönöm'-mel."

"Obamát országszerte a fiatalok támogatják - ami a republikánus John McCain szenátorról például nem mondható el -, ráadásul olyanok, akiknek azelőtt eszükbe sem jutott a politika" - tette hozzá.

Johansson a kampánybéli szerepéről azt mondta: igyekszik minél több ember figyelmét felhívni Obama üzenetére. "Ha van két szabad napom, jelzem a stábnak, és egyeztetünk, hogy milyen eseményen vennék hasznomat" - nyilatkozta.

Scarlett Johanssonon kívül olyan hírességek kötelezték el magukat Barack Obama mellett, mint Oprah Winfrey, Tom Hanks, Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, Bruce Springsteen, Jessica Alba és Ryan Phillippe.