Gwyneth Paltrow még egy gyereket szertne

Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow mihamarabb szeretne még egy kisbabát - derült ki az amerikai színésznő múlt héten adott interjújából. Attól fél ugyanis, hogy kifut az időből, és később bánni fogja, hogy párjával, Chris Martin angol zenésszel nem vállatak több gyereket.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow mihamarabb szeretne még egy kisbabát: attól fél ugyanis, hogy kifut az időből, és később bánni fogja, hogy kedvesével, Chris Martin angol zenésszel, a Coldplay énekesével nem vállatak több gyereket.

A Harper's Bazaar című amerikai magazinnak adott interjújából az is kiderült, hogy a Vasember főszereplőnője emelett az örökbefogadáson is gondolkodik, mert "szeretne valamit visszadni a világnak abból a sok jóból, amit kapott" csakúgy, mint az egyik legjobb barátja, Madonna.

A 35 éves színésznő és a közel 50 éves popkirálynő igen jóban vannak, kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást.

"Az, hogy milyen szép és fitt, az egyenesen elképesztő" - nyilatkozta Paltrow Madonnáról. "Azt hiszem az, hogy ilyen szenzációsan néz ki, az többek között a csillapíthatatlan tudásszomjának is köszönhető. Nagyon érdekes nő."

A Paltrow-Martin házaspárnak már van két gyermeke: a négyéves Apple és a kétéves Moses. A kisfia a születése nagyon megviselte a színésznőt: sokáig depresszióban szenvedett.