Cameron Diaz jobban érzi magát idősebben

Vágólapra másolva!
Cameron Diaz amerikai színésznő egy interjúban elmondta: sokkal erősebbnek és magabiztosabbnak érzi magát 35 évesen, mint a húszas éveiben.
Vágólapra másolva!

Cameron Diaz amerikai színésznő, a Charlie angyalai című film főszereplője egy interjúban elárulta: sokkal jobban érzi magát most, 35 évesen, mint a húszas éveiben: erősebb és magabiztosabb lett.

"Időnként megnézem a régi képeimet, amelyek tíz évvel ezelőtt készültek, és azt gondolom: hm, nem is rossz" - mondta Diaz a Cosmopolitan magazin brit kiadásának. "De most sokkal jobban érzem magam, büszke vagyok arra, aki lettem. Többet törődök a testemmel, és erősebbnek, magabiztosabbnak érzem magam, mint korábban."

A színésznő azt is elmondta, nem tervezi, hogy plasztikai sebészhez fordul - az orrát ugyan megműtette, de csak egy 2005-ös szörfbaleset miatt.

"Az egyetlen dolog, amivel nem tudok dűlőre jutni, hogy még mindig nagyon pattanásos az arcom" - tette hozzá Diaz. "Azt hittem, harmicévesen már nem lesz ilyen csúnya a bőröm, de ez nem akar megváltozni. Belenézek a tükörbe, és ott vannak ezek a kis dudorok, és nem tűnnek el."