Cameron Diaz kioktatja rajongóit

Vágólapra másolva!
Manapság akkora divat rangsorolni a sztárokat, hogy még az autogramgyűjtők is publikálták saját listájukat a hírességekkel történt egyperces találkozásaik alapján. Mint kiderült, Johnny Depp a legkedvesebb rajongóival, és Cameron Diaz az aláírást kérők rémálma.
Vágólapra másolva!

Nehéz dolog a hollywoodi hírességektől emléket szerezni - állítják a megszállott autogramgyűjtők. Ez a népszerű hobbi több ezer embert mozgat meg rendszeresen, és most legutóbb ők jelentettek meg egy toplistát, ahol azt osztályozták, hogy a filmsztárok mennyire készségesek rajongóikkal. A megszállott gyűjtőknek saját magazinjuk is van, amely közel 14 éve működik már, ebben jelent meg az olvasók szavazatai alapján összeállított népszerűségi lista. Steve Cyrkin, az újság szerkesztője elmondta, hogy egyértelműen Johnny Depp a fanatikusok kedvence, mivel ő mindig és mindenhol megáll egy percre, hogy aláírásokat osztogasson. "A legtöbb sztár hamar megunja, hogy időt szenteljen rajongóinak, de Johnny hosszú évek óta az egyik legkedvesebb híresség. Megérdemelte az első helyet" - tette hozzá.

A második George Clooney lett, aki rendszeresen vicceket mesél, és jópofizik, mialatt aláír és általában saját magát kritizálja a képeken, ezzel kellemes perceket szervez a legtöbb gyűjtőnek. Matt Damon is megőrizte emberi oldalát, minden emberhez, aki megállítja őt az utcán autogramot kérve, van egy-két jó szava. Még a nagy öregek között is akad olyan, aki nem unta meg az aláírásért küzdő tömegek rohamát. Al Pacino például a negyedik helyet érdemelte ki figyelmességével. Őt követi a sorban Tom Cruise, a Mission Impossible 3. sztárja hihetetlen lelki békével osztogatja rendszeresen az autogramokat, még akkor is, ha éppen több tucat ember rohamozza meg nyilvános megjelenésekor.

Steve Cyrkin azt is elmondta, hogy az idei év fekete báránya Cameron Diaz lett, aki amellett, hogy nem szívesen írja alá a róla készült fotókat, még ki is oktatja rajongóit. A színésznő rendszerint kiselőadást tart arról, hogy autogramot gyűjteni gyerekes és felesleges dolog, ezzel nem vívta ki a fanatikusok elismerését. A nagy esélyes még Russell Crowe lett volna a legrosszabb autogramosztó címére, de Cyrkin szerint a színész az utóbbi években lenyugodott, ma már nem kell attól tartani, hogy beveri az orrunkat, ha megállítjuk az utcán. "Egyre kedvesebb az emberekkel, még az is lehet, hogy egy-két éven belül már a kedvenceink közé kerül majd be" - tette hozzá a szerkesztő.