Állítólag ikreket vár Angelina Jolie

Vágólapra másolva!
Állítólag az Angelina Jolie-Brad Pitt klán is egyszerre két taggal bővül: az Oscar-díjas színésznő ugyanis ikreket vár. Ráadásul az ivararány sem változik a családon belül: bennfentesek azt is tudni vélik, hogy az egyik kicsi fiú a másik lány.
Vágólapra másolva!

Újabb iker-terhességről vél tudni az bulvársajtó: állítólag az Jolie - Pitt klán sem egy, hanem egyszerre két taggal bővül hamarosan. Ráadásul az ivararány sem változik - az akkor már 8 tagú - családon belül: bennfentesek azt is tudni vélik, hogy az egyik kicsi fiú a másik lány - írja az In Touch című amerikai magazin.

Angelina Jolie és kedvese, Brad Pitt a múlt pénteki ultrahangos vizsgálat során értesülek az örömhírről.

"Angelina peteérését hormon-injekciókkal segítették, ilyenkor gyakran előfordul, hogy ikrek születnek" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó kórházi bennfentes a magazinnak. "Nagyon izgatott. Alig várja, hogy megszülessenek."

Az utóbbi napokban napvilágot látott az a hír is, hogy az Oscar-díjas színésznő, Brad Pitt és a gyerkek (Maddox 6, Pax 4, Zahara 3 éves, első közös gyermekük, Shiloh pedig 22 hónapos) hamarosan Franciaországba költöznek, mert Jolie egy párizsi kórházban szeretne szülni.

"Angelina hosszú beszélgetéseket folytatott a kórház vezetőségéről, és kijelentette, hogy szívesen adna életet a következő gyermekének az intézményben" - állította a magát megnevezni nem kívánó forrás a US Weekly magazinnak.

A hírt hivatalosan nem erősítették meg - bár a pár még azt sem jelentette be, hogy gyereket várnak -, de "nem lehet véletlen egybeesés", hogy Jolie és Pitt a napokban ajánlatot tett egy Provece körzetében lévő birtokra, és az azon álló, 850 éves házra.