Egyetemre jár Shakira

Vágólapra másolva!
Beiratkozott a kaliforniai egyetemre a csípőmozgásáról híres, kolumbiai származású énekesnő, Shakira. A híresség történelmet hallgat.
Vágólapra másolva!

Shakira, kolumbiai énekesnő beiratkozott a kaliforniai egyetemre, az UCLA-ra, hogy nyugati történelmet tanuljon. Az elmúlt hónapban, egy nyári kurzus keretében az ókori civilizációkról hallgatott előadásokat, és azt tervezi, továbbra is tanul majd az egyetemen.

"Shakira mindig is nagyon érdeklődő volt, nagyon szeret olvasni, és a nyelvtanulás sem áll távol tőle" - árulta el Fifi Kurzman, Shakira menedzsere az AP hírügynökségnek. "14 éves kora óta folyamatosan dolgozik, turnékon vesz részt vagy a stúdióban van. Eddig magántanuló volt, de most, harminc évesen úgy döntött, kész rászánni az időt arra, hogy lediplomázzon."

"Egyáltalán nem tudtam, hogy ki is ő valójában, úgy mutatkozott be, mint egy egyszerű kolumbiai lány" - mondta Shakira tanára, Robert Cleve professzor. "Nagyon egyszerűen és barátságosan viselkedett, egyáltalán nem voltak sztárallűrjei. Gyakran odajött az óra után kérdezni valamit, és sokszor beszélgettünk. Nagyon érdeklődő és rettenetesen intelligens fiatal nő."