Shakira hivatalosan még szabad préda

Vágólapra másolva!
Bár már öt éve van együtt barátjával Shakira kolumbiai énekesnő, egyelőre nem terveznek házasságot és gyerekeket: boldogok ők papír nélkül is.
Vágólapra másolva!

A 29 éves, kolumbiai származású énekesnő, Shakira és kedvese, a volt argentín elnök fia, Antonio már öt éve egy pár, de egyelőre még nem tervezik, hogy hivatalosan is összekötik az életüket és családot alapítanak.

"Nagyon boldogok így, ahogy vannak, nem kell nekik papír ahhoz, hogy megértsék egymást" - nyilatkozta a potenciális após-jelölt, Fernando de la Rua egy dominikai lapnak. - "Természetesen beszélgettek már erről, de a gyerekek manapság inkább várnak. Mi pedig mindenben támogatjuk őket, bár már jó lenne az unokákkal játszani."

A volt elnök azt is elmondta az énekesnőről, hogy a békét szereti a legjobban a világon, és mindig megpróbál segíteni az elesetteken. "Igazán becsülöm a fiam barátnőjét, amiért arra használja a hírnevét, hogy elesetteken segítsen" - mondta az interjúban de la Rua. - "Shakira nagyon jó ember, imádja a szüleit, és természetesen az apósát is."