Britney-nek meg kell javulnia

Vágólapra másolva!
Ideiglenesen elveszik a gyerekeit Britney Spears amerikai énekesnőtől - értesült a FoxNews.com internetes portál. A legújabb hírek szerint a botrányos életű sztárpárnak komoly követelményeket kell teljesítenie, ha meg akarják tartani a két kisfiút.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő minden valószínűséggel elveszíti két gyermekének, a kétéves Sean Prestonnak és az 1 éves Jayden Jamesnek a felügyeletét - értesült a FoxNews.com internetes portál. A magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a hétfői bírósági meghallgatás után olyan dolgok derültek ki Britney-ről, amelyeknek biztos következménye, hogy az énekesnőtől - ideiglenesen - elveszik a két fiát.

A gyermek-elhelyezési perben a bíróság meghallgatta Britney Spears korábbi testőrét, Tony Barettót is, aki elmondta: a híresség "folyamatosan drogozik, nem törődik a gyerekek biztonságával és gyakran meztelenkedik".

"Eddig titokban tartott és igen megbízható tanúnk, Tony Baretto néhány hónapig volt Britney Spears testőre" - mondta az újságíróknak Gloria Allred, a volt testőr jogi képviselője. "Azalatt az idő alatt volt ideje megfigyelni Britney Spears viselkedését otthon és nyilvános helyeken. Látta, hogy milyen rosszul bánik Britney a gyerekeivel, ezért döntött úgy, hogy részt vesz a bírósági meghallgatáson. Mr. Baretto csak a gyerekeket akarja biztonságban tudni, egyáltalán nem akar pénzt."

Baretto elmondása szerint az énekesnő egyetlen napra sem hagyta abba a kábítószerezést, annak ellenére, hogy "teljesen tisztán" hagyta ott az elvonókúrát.

A testőr akkor kezdett el Britney Spears-nek dolgozni, amikor az énekesnő elhagyta a rehabilitációs központot, és egészen május közepéig volt alkalmazásban, amikor Britney egyik napról a másikra kirúgta - állítólag azért, mert a "testőr nem vette fel idejében Britney földre esett kalapját".

Kevin Federline, Spears volt férje azokat a pletykákat határozottan cáfolta, melyek szerint azért küzd ilyen elszántan a két kicsiért, mert minél több gyerektartást próbál kicsikarni az énekesnőből.

A legújabb hírek szerint mind Britney-nek, mind pedig Kevinnek komoly követelményeket kell teljesítenie, ha nem akarják, hogy elvegyék tőlük a két gyereket. Egyikőjük sem viheti el a fiúkat Kalifornia államból a másik írásbeli engedélye nélkül, és mindkettőjüknek részt kell vennie egy szülői tréningprogramon. Nem használhatnak testi fenyítést büntetésként a gyerekek ellen, és arra is ügyelniük kell, ne beszéljenek "lealacsonyító" módon a másikról. Továbbá, rendszeresen tanácsadásra kell járniuk - egyedül is, és a volt házastársukkal együtt is.

Mindezek mellett, egyikőjük sem fogyaszthat alkoholt vagy drogot, mielőtt átveszi a kicsik felügyeletét. Spears-nek, ráadásul, hetente kétszer (véletlenszerű, előre nem meghatározott időpontokban) részt kell vennie kábítószer- és alkohol-ellenőrzésen, ugyanis a bíróság úgy ítélte meg az elhangzott vallomások alapján, hogy az énekesnő rendszeres drogfogyasztása igen rossz hatással van a gyerekek lelki és fizikai fejlődésére.

A felügyeleti jogon, egyelőre - ameddig Britney Spears "tisztának" bizonyul - a két szülő 50-50 százalékban osztozhat.