Millió dolláros gyerektartást fizethet Diddy

Vágólapra másolva!
Évente közel 1,2 millió dollár gyerektartást fizethet volt barátnőjének, Kim Porternek Sean "Diddy" Combs amerikai zenész: minden gyerek után havi 30 ezer dollár ütheti Portet markát.
Vágólapra másolva!

Egy amerikai bulvárlap számításai alapján évente akár 1,2 millió dollárt - azaz nagyjából 240 millió forint gyerektartást fizethet Sean "Diddy" Combs amerikai zenész a volt barátnőjének, három gyermeke anyjának, Kim Porternek.

A Page Six szerint Diddy mintegy 30 ezer dollárt fizet havonta legidősebb gyereke anyjának, Misa Hylton-Brimnek, így valószínű, hogy hasonló összeg jár majd Porternek is - neki azonban nem egy, hanem három gyermeke van Combstól.

"Porter közel százezer dollárt kaphat havonta, de az is lehet, hogy többet is sikerül kicsikarnia Diddytől" - mondta Raoul Felder ügyvéd a Page Six-nek, a New York Post pletykarovatának. "Porter sokkal hosszabb ideig volt együtt a zenésszel, mint a korábbi barátnője. Diddy pedig imádja a gyerekeit, és kész arra, hogy anyagilag is támogassa őket."

Sean Combs és Kim Porter múlt héten jelentették be, hogy szakítottak - bennfentesek szerint azért, mert Diddy nem volt hajlandó "megállapodni", és amióta megszülettek a pár ikerlányai, minden este bulizni ment a haverjaival, ezt pedig Porter nem tudta elviselni.

"Azért döntöttem így, mert ez a legjobb a gyerekeknek, nekem és Seannak is" - írta hivatalos közleményében Kim Porter. "Megpróbálok továbblépni az életemben, és minden jót kívánok Seannak. Megmarad közöttünk a baráti kapcsolat, és mindketten elkötelezett szülei maradunk a közös gyermekeinknek."