P. Diddy legjobb bulija

Vágólapra másolva!
"Élete legjobb bulijának" titulálta a rapzenész P. Diddy azt a babaváró partit, amit a napokban tartott, születendő ikerlányai tiszteletére.
Vágólapra másolva!

"Ez volt életem legjobb bulija" - jelentette ki az amerikai rapzenész-producer, Sean P. Diddy Combs arról a partiról, amelyet a napokban rendezett ő és barátnője, Kim Porter, születendő ikerlányaik tiszteletére.

A "Ragyogó Rózsaszínben a két Miss Diddy tiszteletére" fantázianevet viselő bababulit New York egyik legexkluzívabb szórakozóhelyén tartották. A vendégek között volt a zenész Jay-Z, az Oscar-díjas színész, Denzel Washington és a rapper LL Cool J is.

A partin egyedi rózsaszín cukorkákat és rózsaszínű koktélokat szolgáltak fel, a meghívó pedig egy építőkockához hasonlított. A pár előzetesen összeállította azoknak az ajándékoknak a listáját, amelyeket kapni szeretett volna: a legdrágább darab egy 88 ezer dollárt érő autó volt.

"Megmutattam Kimnek egy 17 ezer dollárt érő, fehéraranyból készült, gyémántokkal díszített cumit is, de kinevetett" - árulta el a People magazinnak Shalena Smith partiszervező, aki segített a várandós Porternek összeállítani a listát. - "Azt mondta, ez azért túlzás lenne. Lehet, hogy nem úgy tűnik, de Kim és Sean két lábbal a földön állnak. Semmi olyasmit nem kértek, ami túl csicsás, csak azért, mert drága és divatos."

A párnak így sem kell panaszkodnia az ajándékok miatt: egyedi gyertyatartókat, babakocsikat, pelenkázóasztalt és kiságyakat kaptak a barátaiktól.