Lohan: kokain és orgiák

Vágólapra másolva!
A rehabilitációról frissen kikerült Lindsay Lohan amerikai színésznőt lekapták, amint éppen kokaint szippant egy éjszakai bár mellékhelyiségében. A sztár mindemellett kijelentette, az egész elvonókúra csak reklámfogás volt, ezt állítja legalábbis Lohan egyik barátnője.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film főszereplőnője egyre féktelenebb - állítja Lohan egyik barátnője. A magát megnevezni nem kívánó ismerős szerint Lohan egyetlen éjszaka alatt akár húsz alkalommal is fogyaszt kábítószert, és szexorgiákkal kérkedik: mindenkinek azzal dicsekszik, kivel feküdt le eddig és kivel készül újabb vad éjszakát eltölteni. Állítólag a színésznő azt is kijelentette, csak azért ment elvonókúrára, mert "jó reklámfogásnak" tűnt.

"Lindsay-t egyáltalán nem érdekli, hol és mikor kokainozik, és az sem, hogy ki látja meg. Sőt, a piának sem tud ellenállni. Egy ásványvizes üveggel mászkál, hogy mindenki azt gondolja, ő már tiszta, de közben feltölti vodka-szódával" - mondta a színésznő barátnője. "Egy átlagos éjszaka 2,5 gramm kokaint szív fel. Nem veszi, mindig ismerősök, vagy barátok adják neki, majd miután megkapta, egy szörnyeteggé változik. Nem egyszer hallottam, hogyan beszél ezekkel az emberekkel, iszonyú rondán és kegyetlenül."

Az egyik ismerőse ráadásul felvételt is készített Lindsay-ről, amint éppen kábítószerezik: a hollywoodi Roosevelt Hotel Teddy's nevű éjszaki bárjába éjjel 11-kor érkező Lohan először a toalett körül ólálkodik, majd besurran két barátnőjével, ott elővesz a farmerkabátjából egy kis zacskót, amiben fehér por van. Beledugja az ujját, azután odatartja az egyik lány orrához, majd újra vesz egy adagot és ő szippant - látható a videofelvételen.

Mindez csak húsz nappal azután történt, hogy kijött a rehabilitációs intézetből. Lindsay állítólag önként jelentkezett egy igen exkluzív Los Angeles-i klinikára azzal, hogy ő le akar szokni az alkoholról. Egy hónapig volt bent, és a "szabadulása" után egy héten belül már drogozott és ivott.

"Akár az asztalról, kulcsról, egy újságról, a ruhák között a földön fekve...mindegy neki, honnan szívja fel a kokaint" - árulta el a barátnő a brit News of the World című lapnak. " Néztem egyik este, és arra gondoltam, mennyire szánalmas. Gyakran előfordul kokainozás közben, hogy teljesen meztelenre levetkőzik, és úgy viselkedik, hogy mindenkinek rá kell figyelnie. Körbe mászkál a szobában, és mutogatja a melleit."

"Egyik este is, amikor egy partiról felmentünk hozzá, amint belépett az ajtón, derékig levetkőzött, és egyből kirakott magának egy csíkot, előbb az asztalra, majd a wc-ülőkére" - mesélte a barátnő. "Miután teljesen beállt, elkezd dicsekedni a szexuális kalandjaival, és hogy hány hírességgel feküdt már le. A skalpjai között ott van James Blunt, Jude Law, Calum Best, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Jared Leto és James Franco is. Mesélte, hogy Leonardo di Caprióval is összeszűrte a levet. Állandóan arról beszél, kivel szecxelt már, és ki a következő, akivel ki akarja próbálni az ágyban. Persze, mi nem tudjuk, mi ebből az igazság."

Lindsay Lohan a barátainak azt is elmondta: az egész rehabilitációt csak a közönség kedvéért csinálta végig. "Azt akartam, hogy az emberek lássák, megpróbálom, de igazából ez nem változtatott semmin, ugyanúgy élem az életem, mint eddig" - jelentette ki Lohan egy partin.

A barátnő szerint ha Lindsay nem vesz vissza ebből az őrülten vad viselkedésből, tragikus vége lesz. Ezért készítette a videót is: "Azt szerettem volna, hogy lássa az egész világ, hogyan viselkedik Lindsay. Ne hazudjon többet magáról" - mondta a színésznő ismerőse.

Bár sem Lindsay, sem a szóvivője nem reagált hivatalosan a vádakra, a színésznő állítólag azt mondta a barátainak, a videó "hamisítvány".