Vágólapra másolva!
A legújabb pletykák szerint, Leonardo DiCaprio, amerikai színész, még az idén elveszi aktuális barátnőjét, az izraeli topmodelt, Bar Rafaelit.
Vágólapra másolva!

Leonardo Dicaprio állítólag nősülni készül: a pletykák szerint még az idén elveszi a Giselle Bündchen után a sorban következő topmodell barátnőjét, Bar Rafaelit, az első izraeli modellt, aki a Sports Illustrated magazinban szerepelt.

A Véres gyémánt című film Oscar-díjra jelölt főszereplője és az izraeli modell a napokban Tel-Avivba repült - a Star magazin értesülései szerint, azért, hogy Rafaeli bemutassa szüleinek kedvesét, s ha már ott voltak, az eljegyzési partira is sort kerítettek.

A pár, hogy a bosszantó pletykáknak elejét vegye, a model bátyjának, Neilnek a születésnapi ünnepségeként hirdette meg az eseményt.

Egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a partira csak a legszűkebb család és a legközelebbi barátok voltak hivatalosak.

"Bar azt mesélte, hogy Leo egyszer csak odafordult, és megkérte, hogy legyen a felesége, és ő igent mondott" - mondta a modell ismerőse.

A Star magazin informátora szerint a frigy még az idén megköttetik. "Valószínűleg lesz egy kis, zártkörű szertartás Izraelben, a nagyszabású esküvőre pedig az Egyesült Államokban kerül sor, még az év vége előtt."