Biel és Timberlake csak barátok

Vágólapra másolva!
Bár az elmúlt hetekben egyre többet mutatkozott együtt Justin Timberlake és Jessica Biel, mindkét híresség azt állítja: csak barátok.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben egyre többet mutatkozott együtt Jessica Biel amerikai színésznő és Justin Timberlake amerikai zenész. Látták őket vacsorázni, egy divatos üdülőhelyen snowboardozni és több szórakozóhelyen meghitten beszélgetni. Ugyanakkor mindkét híresség azt állítja, nincs közöttük semmi, csupán "nagyon jó barátok" és "különleges kötelék" van közöttük.

"Igazából csak együtt járnak szórakozni, semmi komolyabb nincs közöttük" - mondta egy magát megnevezni kívánó forrás a People magazinnak. "Amióta Justin szakított Cameronnal, nem keres magának partnert. Csak szeretné jól érezni magát."

A 24 éves Jessica Biel - aki a Hetedik mennyország című filmsorozat egyik főszereplőjét alakítja - és a popzenész Justin Timberlake a Golden Globe-partin találkoztak először, és azonnal megtalálták a közös hangot. Szerencsétlenségükre Justin volt barátnője, Cameron Diaz színésznő is ott volt a partin, és meglehetősen harsányan fejezte ki nemtetszését: nehezen bírta elviselni, hogy Timberlake az ő jelenlétében más nőkkel flörtöl.

"Justin nagyon szereti a nők társaságát és a hölgyek is imádják őt, mert nagyon kedves és szórakoztató" - árulta el a magazinnak az énekes egyik közeli ismerőse. "De most igazán élvezi azt, hogy egyedülálló. Nem hiszem, hogy bárkinek lenne esélye nála."