Cameron Diaz féltékeny

Vágólapra másolva!
A színésznő egyre nehezebben viseli, hogy párja, Justin Timberlake mostanában nagyon sokat találkozik Christina Riccivel. Cameron eleve féltékeny típus, de az Addams Family egykori kislánya most komoly riválisa lehet.
Vágólapra másolva!

Timberlake és Ricci egy közös forgatáson lett jóban, már akkor megjelentek kósza hírek arról, hogy munka közben nagyon egymásra találtak. Ezt persze Justin és Christina is tagadta, hiszen mindketten boldog párkapcsolatban élnek, de azt egy percig sem titkolták, hogy nagyon jó barátság alakult ki köztük. A forgatás óta rendszeresen beszélnek telefonon és személyesen is találkozgatnak, amit Cameron Diaz egyre nehezebben képes tolerálni.

"Azt sem tudta elviselni, hogy az újságok hírbe hozzák a barátját" - mesélte a színésznő egyik közeli ismerőse a Star magazinnak. "De Justin azóta is találkozgat Riccivel és ezt Cameron már nem tudja tolerálni. Sokat is veszekedtek emiatt az utóbbi időben, de egyikük sem szeretné felrúgni a kapcsolatot emiatt."

Christina Ricci is igyekezett hangsúlyozni, hogy csak barátság alakult ki közte és a fiatal énekes között. Nem csoda, hiszen neki is van vesztenivalója, feltehetően az ő párja, a színész Adam Goldberg sem nézi jó szemmel a szexis színésznő újabban elmélyült baráti kapcsolatát.