Megkérték Sienna Miller kezét

Vágólapra másolva!
Egy saját költeménnyel, gitárkísérettel kérte meg Sienna Miller brit színésznő kezét walesi származású kedvese, Rhys Ifans színész.
Vágólapra másolva!

Rhys Ifans walesi származású színész megkérte barátnője, Sienna Miller színésznő kezét - a Notting Hill című film egyik szereplője gitárkísérettel mondta el a saját versét, amely a "Gyere feleségül ehhez a bénához" címet viselte. Bennfentesek szerint Miller, aki legutóbb a Csillagpor című filmben tűnt fel, még mindig nem válaszolt kedvesének.

"Nagyon romantikus volt az egész, persze Rhys sajátos stílusában" - mondta Sienna Miller egyik barátja. "Sienna először csak nevetett az egészen, azt hitte, Rhys csak viccel. De azóta, hogy rádöbbent, mennyire komolyan gondolja a kedvese ezt az egészet, egyre többet gondolkodik a házasságon. Igaz, még nem válaszolt semmit."

A 26 éves színésznő a barátai szerint az eset óta igencsak hallgatag, és egyáltalán nem beszél Ifanshez fűződő kapcsolatáról.

"Valószínűleg igent mond neki, hiszen fantasztikus párt alkotnak ők ketten" - mondta egyikőjük. "Azt tervezik, hogy vesznek egy birtokot Walesben, és ott kezdik majd a közös életüket."

A pletykák szerint Sienna Miller már ötször utasította vissza Ifans leánykérését.