Baby Spice nem tud lefogyni

Vágólapra másolva!
Emma Bunton, a Spice Girls együttes tagja kétségbeesetten próbálja leadni a terhessége alatt felszedett felesleges kilókat: a hamarosan kezdődő világkörüli turnén ugyanis a lehető legjobb formáját szeretné nyújtani - csak úgy, mint a többiek.
Vágólapra másolva!

Emma Bunton brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja elkeseredett küzdelmet folytat a kilók ellen. Baby Spice - aki augusztusban adott életet az első gyermekének - ugyanis nagyon nehezen adja le a terhessége alatt felszedett kilókat, és attól fél, hogy nem lesz csúcsformában az együttes decemberben kezdődő világ körüli turnéjára.

"Emma egyszerűen elveszítette az önbizalmát, amióta megszületett a kisfia, Beau" - mondta az énekesnő egyik barátja a Closer című brit lapnak. "Mindent megpróbált: diétázik, sokat tornázik, de az eredmények mégsem olyanok, amilyeneket szeretne."

A bennfentes szerint az is gondot jelent az énekesnőnek, hogy míg ő átlagos alakkal rendelkezik, a Spice Girls többi tagja kifejezetten vékony.

"Emma teljes átlagos, 38-as ruhákat hord, Victoria és Geri viszont a lehető legkisebb méretekbe is beleférnek. Emma egyszerűen nem tudja megállni, hogy ne hasonlítgassa magát hozzájuk" - árulta el a magát megnevezni nem kívánó ismerős.

Az énekesnő most még szigorúbb diétába kezdett, hogy újabb kilóktól szabaduljon meg az első, torontói Spice Girls koncertre.