Nincs többé Baby Spice

Vágólapra másolva!
Emma Bunton úgy határozott, hogy a tíz évvel ezelőtti stílusból már kiöregedett, ezért az egész ruhatárát lecseréli a közeljövőben. A szűk és nagyon rövid szoknyákat a farmernadrágok váltják fel az énekesnő szekrényében.
Vágólapra másolva!

A szexis szőke kislányos stílus már a múlté, a Spice Girls egykori tagja úgy érzi, hogy már túl öreg ahhoz, hogy régi ruháit viselje. Emma Bunton, aki a Damage együttes korábbi frontemberével, Jade Jonesszal él együtt már egy ideje, azt nyilatkozta, hogy nem kíván tovább a szőke cicababa szerepében tetszelegni. "A szőke haj persze marad" - tette hozzá gyorsan, de minden mástól meg kíván szabadulni, mert véleménye szerint a rövid, testre simuló szoknyák már egyáltalán nem előnyösek számára.

Forrás: MTIForrás: MTI

Baby Spice mindig is szerette a szexis ruhákat



"Számtalan újságban lehet látni olyan fotókat hírességekről, hogy felcsúszik a szoknya, és premier plánban látszik a narancsbőr. Mivel sajnos nekem is van már, nem szeretném, ha a fél világ ezt bámulná egy bulvárlap címoldalán. Mostantól fogva tehát csak farmert viselek, és szomorúan bejelentem, hogy Baby Spice nincs többé" - mondta Emma. Az énekesnő azonban leszögezte, hogy ez a felismerés nem szomorította el, hiszen a szerelem mindent helyre billentett az életében. "Most csak az számít, hogy végre boldog kapcsolatban élek. Jade Jones nagyon boldoggá tesz engem. Megnevettet, és csodálatos lelke van, úgy érzem mindent megtaláltam, amire szükségem volt."