Nem írja alá a válást Kevin Federline

Vágólapra másolva!
Kevin Federline, Britney Spears amerikai énekesnő válófélben lévő férje nem hajlandó aláírni a válási papírokat: abban reménykedik ugyanis, hogy az énekesnő botrányos viselkedésére hivatkozva kedvezőbb ajánlatot csikarhat ki az ügyvédektől.
Vágólapra másolva!

Kevin Federline amerikai zenész, Britney Spears énekesnő válófélben lévő férje nem hajlandó aláírni a válási papírokat. Bár a pár márciusban megegyezett a házasságuk felbontásának részleteiről, Federline abban reménykedik, most, hogy kiderültek Britney botrányai, kedvezőbb feltételeket csikarhat ki az énekesnőtől.

"Britney ügyvédei iszonyú idegesek, mert nem tudják, aláírja-e Kevin a megállapodást" - árulta el egy bennfentes a People magazinnak. "Kevin viszont azt akarja elérni, hogy nagyobb hatása lehessen a dolgokra, és bármikor korlátozhassa Britney láthatási jogát, ha ő újra botrányosan viselkedik."

A feltörekvő rapper azért mer ilyen feltételeket szabni 26 éves, válófélben lévő feleségének, mert Spearst egyre többször látják éjszakai klubokban bulizni, és bár tavasszal részt vett egy elvonókúrán, mindig fogyaszt alkoholt is.

"Jó néhány koktélt legurított, amikor nálunk volt" - mondta egy elegáns étterem főpincére a magazinnak. "Nagyon jó hangulatban volt, és hatalmas borravalót hagyott."

Sem Britney Spears, sem pedig Kevin Federline jogi képviselője nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit.