Britney Spears állítólag összejött a mentorával

Vágólapra másolva!
Állítólag egymásba szeretett Britney Spears és az a pszichológiai tanácsadó - úgynevezett mentor -, akit segít az énekesnőnek távolmaradni az alkoholtól és a drogoktól.
Vágólapra másolva!

Állítólag egymásba szeretett Britney Spears és mentora, a 38 éves John Sundahl, akit azért ajánlottak az énekesnőnek az orvosok, hogy legyen mellette valaki, aki segít végleg leszokni az alkoholról és a gyógyszerekről. Az énekesnő szerint a kapcsolatuk "pusztán baráti", de Spears volt férje, Kevin Federline szerint "teljesen odavannak egymásért".

"John egyszerűen imádja Britney-t" - mondta az énekesnő egyik ismerőse. "Még soha nem láttam őket ilyennek. John annyira belezúgott Britney-be, hogy még a karrierjét is kész kockáztatni azuért, hogy boldoggá tegye."

Sundahlt a Promises rehabilitációs centrum egyik szakértője ajánlotta az énekesnőnek: az, hogy egy mentor segíti a gyógyulófélben lévő szenvedélybetegeket, bevett gyakorlatnak számít az Egyesült Államokban.

"Alig néhány találkozás kellett csak ahhoz, hogy teljesen egymásba habarodjanak" - árulta el a National Enquirer című lapnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Nem érdekli őket, hogy ki látja meg, amikor csókolóznak, vagy ölelkeznek."

A 38 éves üzletember Britney édesanyjának, Lynne-nek is szimpatikus. "Ő az, akire a lányomnak szüksége van ahhoz, hogy újra talpra álljon" - mondta az énekesnő anyja.

A jól menő ingatlanközvetítő céget vezető Sundahl azonban tagadja, hogy a támogatáson kívől másban is Britney rendelkezésére állna - bennfentesek szerint viszont csak azért mondja ezt, nehogy megvádolhassák azzal, "etikátlanul viselkedik egy páciensével".