Rod Stewart harmadszor is megnősült

Vágólapra másolva!
Harmadszorra is oltár elé állt Rod Stewart skót származású zenész. A 62 éves sztár ezúttal 36 éves barátnőjét, Penny Lancaster modellt vette el, egy bensőséges, Olaszországban tartott ceremónia keretében.
Vágólapra másolva!

A hétvégén összeházasodott Rod Stewart skót származású zenész, és kedvese, Penny Lancaster fotómodell. A bensőséges ceremóniát Olaszországban tartották, mindössze 100 meghívott jelenlétében.

"A pár egy középkori apátság templomában házasodott össze, nem messze Portofinótól" - mondta a 62 éves zenész szóvivője. "Az esküvőn és azt azt követő vacsorán csak Rod és Penny legközelebbi családtagjai és barátai vettek részt. Az estét egy fantasztikus tűzijáték zárta le."

A polgári szertartásra szombaton délután került sor, Santa Margherita városka egyik 17. századi villájában. A ceremóniát vezető polgármester, Mariagrazia Benazzi azt elárulta az újságíróknak, hogy a polgári esküvőn csak Stewart, a jegyese és két tanú vett részt - de több információval nem szolgált, mert a zenész és felesége titoktartási nyilatkozatot írattak alá vele.

A Daily Mail információi szerint Lancaster egy térdig érő, krémszínű ruhát viselt, míg Stewart kék csíkos nadrágot és krémszínű zakót.

Az esküvőn részt vett Rod Stewart öt gyermeke - a legidősebb 27 éves, a legfiatalabb 18 hónapos -, Michael Bolton zenész és kedvese, Nicollette Sheridan színésznő, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplője. Az előzetesen megjelent pletykákkal ellentétben nem volt hivatalos az eseményre sem Elton John zenész, sem pedig Mick Jagger, a Rolling Stones együttes frontembere.

Rod Stewart és Penny Lancaster 1998-ban kezdtek el randevúzgatni, első közös gyermekük, Alastair 2005 novemberében született.

Stewart korábban már kétszer volt nős - mindkét ex-neje csak úgy, mint a most nőül vett Penny Lancester, fotómodellként kereste kenyerét: első felesége Alana Hamilton, a második pedig Rachel Hunter volt.