Állítólag újra szerelmes Kylie Minogue

Vágólapra másolva!
A pletykák szerint Kylie Minogue ausztrál énekesnőre ismét rátalált a boldogság. Jól halad a legújabb nagylemeze munkálataival, és közben utolérte a szerelem is: új választottja a lemez skót  származású producere.
Vágólapra másolva!

A 38 éves ausztrál származású énekesnő Kylie Minogue a pletykák szerint mostanában egy skót lemezlovassal randizik. A 23 éves Calvin Harrist, aki producerként segíti Kylie-t, teljesen elbűvölte az ausztrál sztár, de részleteket nem akartnak elárulni kibontakozó kapcsolatukról.

Egy angliai étterem felszolgálója elmesélte, hogy a pár az elmúlt napokban többször is együtt vacsorázott: "Nagyon jó hangulatban ettek együtt, sokat beszélgettek és nevetgéltek" - mondta a pincér.

A Britain's News című lapnak az énekesnő egy közeli ismerőse azt nyilatkozta, hogy Kylie és Calvin rengeteg időt töltenek együtt az új album munkálatainak során, de jóval több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál.

"Rövid idő alatt nagyon jó barátok lettek. Kylie borzasztóan nehéz időszakon van túl, de most megtalálta a boldogságot Calvin oldalán, aki mindig meg tudja őt nevettetni" - árulta el a magát megnevezni nem kívánó barát a brit lapnak.

" Kylie egy valódi túlélő, és mindig talpra állt a csapások után. Most nagyon izgatott az új lemez miatt, és hogy Calvinnal találkozott, csak hab a tortán." - számolt be az új kapcsolatról a producer egyik zenésztársa. "Igazán jól megértik egymást."

Kylie szóvivője tagadta, hogy Harris és az énekesnő együtt járnának.

Minogue négy évig járt a francia származású színésszel, Olivier Martinezzel, de a kapcsolatukat a színész hűtlenségéről szóló pletykák alaposan megtépázták. Két hónapja hivatalosan is szakítottak.