Állítólag vége Jennifer Lopez házasságának

Vágólapra másolva!
Egy amerikai bulvárlap szerint vége Jennifer Lopez és Marc Anthony hároméves házasságának, az énekesnő ugyanis nem bírja tovább elviselni férje zsarnokoskodását. Lopez szóvivője szerint ez hazugság, és jogi lépéseket fontolgatnak a magazin ellen.
Vágólapra másolva!

Vége Jennifer Lopez amerikai énekesnő és Marc Anthony zenész három éve tartó házasságának - állítja egy amerikai bulvármagazin. Az OK! című pletykalap értesülései szerint Lopez "nem bírta tovább" férje zsarnokoskodását, és úgy érzi, "megfullad" Anthony mellett.

"Már tavaly nyáron is voltak hatalmas viták közöttük" - állította a magazinnak a pár egyik közeli ismerőse. "Egy alkalommal Jennifernek szabályosan el kellett menekülnie otthonról, mert Marc megfenyegette. Próbálkoztak párterápiával is, de egyszerűen nem tudták megoldani a problémáikat."

"Marc igazi macsó, ráadásul igen féltékeny a feleségére. Nem engedi el sehova, mindig minden lépéséről tudni akar" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás a magazinnak. "Jennifer szinte megfullad a férje közelében. Ráadásul Marc arra is rá akarta kényszeríteni, hogy adja el a miami és a Los Angeles-i házait is, hogy Jennifer ne tudjon hová elköltöznie tőle."

"Ez a cikk tele van gusztustalan hazugságokkal" - reagált a megjelent hírre Jennifer Lopez szóvivője. "Jogi lépéseket fontolgatunk a magazin ellen."