Jennifer Lopez lemond a dívaságról

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez úgy döntött, nem lesz többé J.Lo: az amerikai énekesnő egyszer s mindenkorra meg akar szabadulni régi, "díva" múltjától, és azt szeretné, az emberek a zenéjéről, és ne a különc kívánságairól ismerjék.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő úgy döntött, "megszabadul" díva énjétől, J.Lo-tól, és visszatér a gyökereihez - nemcsak a zenében, de az életmódjában és a hozzáállásában is.

"Nem vagyok már J.Lo, Jennifer Lopez vagyok, egy olyan nő, aki tökéletesen biztos magában és abban, hogy mit szeretne" - mondta a 38 éves énekesnő a Guardian című brit lapnak. "Azzal, hogy megszabadulok ettől a dívától, természetesen vége a pletykáknak és a nevetséges híreknek arról, milyen követeléseim vannak és mennyire hisztis tudok lenni. Sajnos, ezentúl senki nem olvashat a dühkitöréseimről, vagy arról, milyen speciális ételeket kértem az öltözőmbe."

Az énekesnő azt is elmondta, mennyire büszke Puerto Rico-i származására. "Igaz, több mint tíz évbe tellett, hogy elfogadjam önmagamat, de most már igazán érzem, hová is tartozom"- nyilatkozta Lopez. "Le sem tagadhatnál a gyökereimet: az alakom, a temperamentumom, ahogy a világot látom - mindez nagyon Puerto Rico-i."

Jennifer Lopez azt is elmondta, több sikeres lemez és filmszerep után most jutott el odáig, hogy tényleg ki meri fejezni az érzelmeit a dalaiban - és elsősorban saját magának akar megfelelni, nem pedig másoknak.

"Azt hiszem, a legújabb, spanyol nyelvű albumomra vagyok a legbüszkébb" - árulta el Lopez. "Szívesen hallgatom vezetés közben is."