Keira Knightley lazítani akar

Vágólapra másolva!
Legszívesebben ott hagyná  Hollywoodot egy időre a fiatal angol színésznő, Keira Knightley: úgy gondolja, vissza kellene térnie a "való világba". Elege van az állandó kritikákból és a hajtásból.
Vágólapra másolva!

A 21 éves angol színésznő, Keira Knightley azon gondolkodik: egy rövid időre visszavonul, és néhány hónapig nem forgat új filmet. Úgy érzi, hogy az utóbbi időben túlhajszolta magát, és pihennie kell.

"Mindig attól félek, hogy ha nem mondok igent egy felkérésre, akkor soha többet nem keresnek meg" - árulta el a Karib tenger kalózai című film főszereplőnője. "De az elmúlt években az egyik filmet készítettem a másik után, és mindennél jobban vágyom egy kis pihenésre. Úgy érzem, vissza kell kapnom az életemet."

Az Oscar-díjra is jelölt színésznő azt is elmondta, hogy biztos abban, hogy a külsejének köszönheti a legtöbb szerepet - de mégsem elégedett, mert mindenhonnan azt hallja, milyen hibái vannak.

"Biztos vagyok abban, hogy bájos arcom van, és hogy ennek köszönhetek néhány szerepet" - jelentette ki Knightley, majd hozzátette: "De legalább annyian tesznek megjegyzést a külsőmre, mint ahányan dicsérik. És persze az ember el kezd gondolkozni azon, tényleg baj van-e vele, ha már ennyien mondják."

"Egy fotózáson azt mondták, ne aggódjak a lábaim miatt, mert nem látszanak majd a képen. De nekem addig eszembe sem jutott, hogy gond lenne a lábaimmal"- mondta Keira. "Egy sminkes meg kijelentette, hogy olyan az orrom, mintha el lenne törve. Egy filmszerepet pedig azért nem kaptam meg, mert állítólag mókás a szám."

"Hollywoodban rengeteg olyan dolog van, amire felhívják a figyelmedet, és hibának kiáltják ki, pedig azoktól vagy egyedi" - nyilatkozta Knightley. "Ha szabadságra megyek, elsősorban ettől az állandó tökéletesség-kényszertől szeretnék megszabadulni."