J. Lo csak a legjobbat kaphatja

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez még mindig az a nagyigényű sztár, aki évekkel ezelőtt volt. Legutóbb egy Los Angeles-i lemezstúdiónak nyújtott be egy háromoldalas listát a kívánságairól.
Vágólapra másolva!

Lehetséges, hogy amióta Jennifer Lopez hozzáment Marc Anthony zenészhez, kevesebbet szerepel a bulvársajtóban, de a viselkedése változatlan: ugyanolyan nagyigényű díva, mint amilyen évekkel ezelőtt volt. Legutóbb egy Los Angeles-i lemezstúdiónak nyújtott be egy háromoldalas listát az igényeivel, ráadásul alig néhány órával azelőtt, hogy megérkezett volna.

"Jennifer emberei egy hosszú listát küldtek át az énekesnő igényeivel" - mondta a stúdió vezetője. "Egészen abszurd kívánságai voltak. Utoljára akkor tapasztaltunk ilyet, amikor Michael Jackson külön szobát rendeztetett be a majmának, hogy még lemezfelvétel közben is együtt lehessenek."

Az amerikai énekesnő listáján, többek között, speciális szögben beállított lámpák szerepeltek - hogy azok, Lopez legszebb vonásait hangsúlyozva, a lehető legelőnyösebben világítsák meg őt a stúdiómunkálatok közepette -, valamint többféle étel és ital: például frissen sült kubai kenyér, hidegtálak, gyümölcsök, különleges sajtok és több karton ásványvíz.

"Hat embert kellett felvennünk csak azért, hogy felkutassák azt, amit J. Lo kért, és mindent a megfelelő helyre rakjanak" - árulta el a stúdió vezetője. "Legalább húsz embernek elég lett volna az az ételmennyiség, amit Jennifer magának kért. Ennek ellenére szinte rá sem nézett."

Jennifer Lopez néhány éve már bekerült a sajtóba botrányosan nagystílű kéréseivel: akkor a fehér szín volt a kedvence, és az öltözőjében mindennek fehérnek kellett lennie, a kanapéktól a virágokig, az illatos gyertyáktól a csokoládéig.

Az énekesnő szóvivője nem kívánta kommentálni a hírt.