40 dollár Paris Hilton magánéletéért

Vágólapra másolva!
Fotók és videók, pikáns naplórészletek, szerelmes levelek és hírességekkel folytatott telefonbeszélgetések birtokába lehet jutni egy új honlapon - újabb intim titkok Paris Hilton magánéletéből, potom 40dollárét havonta.
Vágólapra másolva!

Végeláthatatlan a sora azoknak a "csemegéknek", amelyek Paris Hilton tulajdonát képezték egykor, de mától egy magánszemély, bizonyos Bardia Persa kínálja ezeket megtekintésre a weboldalán a platinaszőke botrányhősnővel betelni képtelen rajongóknak.

A site tulajdonosa elmondta, hogy egy árverés során jutott hozzá Paris holmiaihoz, ugyanis a Hilton család milliárdos csemetéje már egy jó ideje nem fizetett bérleti díjat azért a raktárhelyiségért, amelyben ingóságait tárolta, így az üzemeltető cég, háromszori felszólítás után, felnyitatta és dobra verte Hilton kisasszony maga mögött hagyott tárgyi emlékeit.

A rajongóknak 40 dollárnyi (mintegy 7600 forint) havidíjat kell fizetniük, ha használni szeretnék az oldalt, amelyen számos pikáns felvétel tekinthető meg: például a 25 éves örökösnő "szexi habfürdőzéséről" készült video, vagy az a kisfilm, amelyben Paris, a milliárdos barátaival közös, felhőtlen szórakozás keretében, tetemes mennyiségű alkoholt és kábítószert fogyaszt el.

Paris Hilton első látványos kitárulkozása 2003-ban történt, amikor egy kalóz szexkazetta keringett róla a rajongók körében "One night is Paris" címmel.

Forás: MTI, MSN.com