Jennifer Aniston is örökbefogad

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston, annak ellenére, hogy most épp szingli, szeretne adoptálni egy gyermeket.  Az amerikai színésznő azonban nem akarja követni a mostanában divatos hollywoodi trendet: amerikai kisbabát szeretne.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston már régóta fontolgatja az örögbefogadást, ám igazán komolyan akkor vágott bele, amikor Vince Vaughn, amerikai színésszel tavaly decemberben szakítottak. A színésznő ekkor megbízta az ügyvédeit, hogy vegyék föl a nevében a kapcsolatot különböző Los Angeles-i adoptálási ügynökségekkel.

Jennifer egyik ismerőse szerint "Jen belevetette magát az örökbefogadási procedúrába." A Britain' Grazia magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint azonban Jennifer nem akarja a mostanában divatos celeb-trendet követni, és külföldről örökbefogadni egy kisbabát.

"Megkérdezte a barátait, köztük Oprah Winfrey-t is, aki azt tanácsolta, hogy adoptáljon babát Afrikából, de Jennifer ennek ellenére ragaszkodik egy amerikai gyermekhez."

Brad Pitt, Aniston ex-férje és új partnere, Angelina Jolie, terveik szerint, az etiópiai kislányuk és a kambodzsai kisfiuk mellé, még jópár, szegényebb országokból, például Indiából származó kisgyereket szertnének örökbefogadni. Jolie korábban így nyilatkozott:

"Szeretnék olyan családot, mint a szivárvány" - nyilatkozta korábban a színésznő. - "Szerintem a legcsodálatosabb dolog a világon, hogy így összekovácsolódnak a különböző vallású, különböző kulturákból származó gyerekek. Mélyen hiszek abban, hogy a gyerekeimet a világ különböző részén találom majd meg, és nem feltétlenül kell, hogy én legyek genetikai az anyjuk."